Kétegyháza
Elhelyezkedés: 5741 Kétegyháza, Zrínyi u. 17
Megközelíthetőség: Budapestről: M5 és 451. út
Alapterület:   28762 m2
Tároló kapacitás: 33 000 tonna
Síktárolók száma: 7 db
Árukezelés: közút, vasút
Szárító/tisztító üzem:   igen
Hídmérleg: igen
Kapacitás: 15 tonna/ óra
Szolgáltatások: Raktározás, ki-és betárolás, terménytisztítás és szárítás
                

A Hunland Food Kft. a logisztikai tevékenységeknek biztosít modern, a nemzetközi normáknak minden tekintetben megfelelő környezetet.  A vállalat kétegyházi létesítménye kiváló elhelyezkedésének köszönhetően a közúti, és vasúti szállítás is egyaránt megoldható. A meghatározó közúti kapcsolatok közelséges mellett, a telephely 300 méter iparvágánnyal rendelkezik.
 
A közel 29 000 m2 alapterületű telephelyen, 7 darab 3,5-4 méter gerincmagasságú, hőszigetelt síktároló közel 33 ezer tonna gabona, és egyéb áruféleség tárolására alkalmas, európai színvonalú bázis található.
 
A telephelyen betonozott, nagy teherbírású, teherforgalomra alkalmas úthálózaton közelíthetőek meg a csarnokok. A gabona ki-és betárolása nagy teljesítményű mobil eszközökkel történik.
 
A termény betakarítási időszakokban jellemző szárítási igények kielégítése érdekében korszerű és nagyteljesítményű Optirak típusú szárító/tisztító üzem dolgozik. Szárító/ tisztító teljesítménye: 15 tonna/ óra kapacitással végzi. A telephelyen a ki-és betárolási kapacitás: 60 tonna/ óra.
 
Telephelyünk BÜHG és ISCC tanúsítvánnyal rendelkezik.
hu en mail