Nagy-és kiskereskedelem
A magyar piacon késztermék-kereskedelmi tevékenységünk hangsúlyos, elsősorban alapélelmiszerek forgalmazására koncentrálunk, melyeket főként multinacionális cégek számára értékesítünk.

Gyártás, Feldolgozás
A saját feldolgozásunkban előállított termékeinkkel elsősorban az export piacokat célozzuk meg. Export tevékenységünk fő fókusza a dióbél és az étkezési kék mák.

 

Csomagolás

A lédig termékeinket a legkülönbözőbb minőségben és kiszerelésben tudjuk csomagolni vevőinknek a kiskereskedelmi mértektől a lédig kiszerelésekig. Saját márkás termékek kifejlesztését és kezelését is biztosítjuk.


Termeltetés
 Kiterjedt termelői hátterünknek és kapcsolatrendszerünknek köszönhetően az előbbiek mellett további agrárterményekkel egészítjük ki portfoliónkat (pl. napraforgómag, tökmag, mustármag, cirok, kukorica, árpa, hüvelyesek, búza, stb.).
 
Beszerzés, Termékfejlesztés
Társaságunkon belül egy önálló üzletágat hoztunk létre elsősorban külföldi ügyfeleink testreszabott kiszolgálása érdekében. Ezen üzletágunk arra specializálódott, hogy Partnereink mennyiségi, minőségi, szolgáltatási igényeinek megfelelően felkutassa a kívánt termékeket és az optimális gyártási kapacitásokat. Ezen a területen - csaptunk személyes, stabil üzleti kapcsolatait, több éves tapasztalatát, és a társaságunkon belül felhalmozódott know-howt kamatoztatva - főként magyar és közép‑kelet‑európai gyártókra és termékekre fókuszálunk. Szolgáltatási skálánk a nagy mennyiségű kamionos (akár lédig) tételek szállításától a klasszikus termékfejlesztési feladatok elvégzéséig terjed.
Beszerzési forrásainkat körültekintően diverzifikáljuk, annak érdekében, hogy partnereinknek minden esetben a piaci helyzetnek megfelelő legkedvezőbb árat, és legjobb minőséget tudjuk biztosítani.

Disztribúció
Társaságunk a kiskereskedelemben is aktív, saját, illetve alvállalkozói hálózatunkkal több, mint 3000 kiskereskedelmi pontra szállítjuk jégkrém szortimentünket. Régiós felosztású disztribúciós hálózatunkat folyamatosan bővítjük.
hu en mail